Bromfietsrijlessen

Bromfietsrijlessen in Leiden

Tarieven bromfiets

Haal nu je bromfietsrijbewijs bij verkeersopleiding Han Lacourt! De rijlessen worden verzorgd door Michael Schouten en Wesley Lacourt. Zij zorgen ervoor dat je op een veilige en vlotte manier klaar bent voor je examen en om het felbegeerde AM rijbewijs in je bezit te krijgen.

Beginnen vanaf
15,5 jaar

Ben je 15,5 jaar? Haal dan zo snel mogelijk je theorie en begin vanaf je 16e verjaardag met rijlessen! Geef je nu op en ontvang direct een theoriepakket die bestaat uit iTheorie en een theorie examen bij het CBR.

 

De cursus

Om je voor te bereiden op het praktijkexamen heb je een aantal lessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, leersnelheid, verkeersinzicht en de kennis over de bromfiets/scooter. Daarom beginnen wij altijd de cursus met een intest om vast te stellen voor welk pakket jij in aanmerking komt. Pakket A / C is normaal in 2 dagdelen verdeeld, maar kunnen ook in één dag worden gepland. Bij pakket B / D is dit niet mogelijk, omdat dit te intensief is.

De lessen worden altijd gegeven met maximaal 2 leerlingen, zodat wij onze aandacht optimaal kunnen verdelen.

Dit ga je allemaal leren

 • Pakket A € 485,00

  Intest
  4 uur les (60 min)
  Theoriepakket
  Praktijkexamen

 • Pakket B € 560,00

  Intest
  6 uur les (60 min)
  Theoriepakket
  Praktijkexamen

 • Pakket C € 415,00

  Intest
  4 uur les (60 min)
  Praktijkexamen
  (excl. theorie)

 • Pakket D € 490,00

  Intest
  6 uur les (60 min)
  Praktijkexamen
  (excl. theorie)

 • Herexamen € 265,00

  ( incl. 1 uur rijles)

 • Losse les € 45,00

  (60 min)

 • Itheorie cursus € 50,00

 • Theorie examen € 60,00

Tarieven bromfiets

Wil jij gaan lessen?

Schrijf je vandaag nog in! Na het inschrijven wordt er binnen 1 à 2 werkdagen contact met je opgenomen om je eerste rijles te plannen.

Tarieven Bromfiets

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen op weg naar een succesvolle rijervaring.