Cadeaubon

Verras een jarige of iemand anders

De eerste rijles aan iemand cadeau doen is natuurlijk hartstikke leuk. Wist je dat dit al kan op het moment dat iemand 16,5 jaar oud is? Geef hem of haar een cadeaubon van Han Lacourt Verkeersopleiding. De achttiende verjaardag is ook een mooi moment. Wij komen graag als verrassing de straat in rijden, indien mogelijk zelfs op zondagen.

Maar je kunt een cadeaubon natuurlijk ook op andere manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als je iemand kent die zijn aanhanger rijbewijs wil halen. Of misschien ken je iemand die al jaren vertelt dat hij/zij ooit nog eens zijn/haar motorrijbewijs wil halen? In die gevallen vormt een cadeaubon een mooie motivatie om het ook echt te gaan doen.

Door onderstaand formulier in te vullen, kun je een cadeaubon bestellen. Wij laten je weten wanneer deze voor je klaarligt op ons kantoor.

Wij sturen een bevestiging van je bestelling naar dit e-mailadres. Wij laten je weten wanneer de cadeaubon voor je klaarligt op ons kantoor.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen op weg naar een succesvolle rijervaring.