Herhalingslessen

Lang niet achter het stuur gezeten?
Neem herhalingslessen!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je wel over een rijbewijs beschikt, maar om bepaalde redenen voor een langere periode niet achter het stuur hebt gezeten. We hopen het natuurlijk niet, maar misschien heb je bijvoorbeeld wel een ongeluk gehad. Dan is het soms best lastig om de draad weer op te pakken. Speciaal voor dit soort gevallen bieden wij herhalingslessen aan. Zeker voor motorrijders is het belangrijk om altijd 100% zeker van jezelf te zijn.

Eigenlijk werkt het met herhalingslessen net zo als tijdens gewone rijlessen, het enige verschil is dat je geen examen hoeft af te leggen. We leren je weer vertrouwd te raken met het voertuig en de verkeersregels. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zorgen wij ervoor dat je weer vlot en veilig zelfstandig de weg op kunt. Opgeven kan telefonisch of via ons contactformulier onder vermelding van ‘herhalingslessen’.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen op weg naar een succesvolle rijervaring.